Blog

holiday greetings from Introduce

We wensen jullie prettige feesten en ontmoeten elkaar graag (opnieuw) in 2019!

 

team Introduce supportert voor de rode duivels

We zijn zelf een elftal met een bondscoach, en dus volgt Introduce onze Rode Duivels op de voet.

Volgens het World of Work onderzoek van Monsterboard dat plaatsvond bij 4114 werknemers in Europa, zijn millennials meer en meer op zoek naar vrijheid en flexibiliteit in hun job.

In deze blog vertelt Jenna over haar avonturen als stagiair bij Introduce. 

Even voorstellen... 

Wie ben ik? Jenna Bloem

Jezelf verder ontwikkelen in je professionele carrière betekent niet altijd dat je buiten jouw huidig bedrijf dient te solliciteren.

Niets beter dan het kantoor verlaten met het “ik heb bergen verzet vandaag”-gevoel. Ontdek hoe jij nog meer bergen verzet in 2017! - 4 min 

"Acht maart is Internationale Vrouwendag…"

Op 2 januari werd Nancy De Bonte geïnterviewd voor het VTM-journaal van 19u. Aangezien men slechts enkele seconden hiervan kon uitlichten, brengen wij jullie graag het complete verhaal. - 2 min

Het aantal studenten die na hun opleiding beslissen om verder te doctoreren binnen hun veld, stijgt de laatste jaren aanzienlijk.

In deze blogpost met bijhorende video vindt u een handleiding terug voor het installeren en gebruiken van uw Chipolo. - 5 min

Genieten zou een natuurlijke staat van de mens kunnen zijn. Maar ondanks alle mogelijkheden, genieten we vaak veel te weinig.

Voel jij je als een vis in het water op je huidige job? Zou je graag een carrièreswitch maken, maar weet je nog niet in welke richting?