Gok niet op het juiste profiel, kies voor de juiste persoon

Persoonlijk intakegesprek
Persoonlijk intakegesprek
Oog voor bedrijfscultuur
Oog voor bedrijfscultuur
Ervaren team met gerichte expertise
Ervaren team met gerichte expertise

Onze specialisaties voor Recruitment & Selection

  • HR
  • Supply chain, Logistics & Procurement
  • Engineering & Operations
  • Sales & Marketing

Waarom kiezen voor Introduce?

Als je besluit om een nieuwe werknemer te verwelkomen binnen je bedrijf, dan zet je een hele keten van gebeurtenissen in gang. Het spreekt voor zich dat je de juiste persoon wil aannemen voor de in te vullen functie. Liefst zo snel mogelijk natuurlijk zodat de corebusiness van je organisatie er zo min mogelijk onder te lijden heeft. Wij hebben deze noden begrepen en begeleiden je bij iedere stap van het selectieproces.

Wat houdt onze werving en selectie dienst in?

Bij Introduce houden wij van een persoonlijke aanpak. Eenmaal je ons het vertrouwen hebt geschonken, komen wij graag langs voor een intakegesprek waarbij we het gevraagde profiel en alle voorwaarden overlopen. Dit geeft ons de kans om jouw bedrijf van binnenuit te leren kennen en misverstanden te vermijden. Hierna starten wij onmiddellijk de zoektocht naar geschikte kandidaten. Enerzijds contacteren wij mensen uit onze eigen database, anderzijds trekken we ook nieuwe kandidaten aan door de vacature te publiceren via allerlei kanalen, afhankelijk van het soort vacature en de gemaakte afspraken. Uit alle beschikbare profielen maken wij dan een eerste selectie op basis van het cv, daarna volgt een telefonische screening en een eerste gesprek bij ons op kantoor gekoppeld aan een persoonlijkheidsvragenlijst. De kandidaten die het best aan het profiel beantwoorden, leggen wij dan voor in een eerste, uitgebreid rapport.

Als onze klant kan je dan de keuze maken om de kandidaten uit te nodigen voor één of meerdere gesprekken en ze een assessment te laten doorlopen, aangepast aan de verwachtingen van de functie. Voor ons is het belangrijk dat jij als klant alle middelen ter beschikking hebt om de juiste keuze te maken. We stoppen het selectieproces pas als jouw nieuwe werknemer het contract heeft getekend of de afgesproken termijn is overschreden. Pas dan verdwijnt de vacature van het whiteboard op ons kantoor.

We helpen al 'people into business' bij

Delaval
Footstep
Utexbel
Ardo
Deceuninck
DSV
Loxam
Oleon
Plasman
Poppies
Sioen
Ti Automotive
Darling Ingredients
Van de Velde
Imperial
Ryhove
Petersime