Maak werk van jouw zwaktes en bedreigingen

Aangepaste projecten
Aangepaste projecten
Service aangeboden bij jou op de werkvloer
Service aangeboden bij jou op de werkvloer
Vanuit de ervaring van je eigen mensen
Vanuit de ervaring van je eigen mensen

Nieuw: Outplacement

Vanaf heden biedt Introduce opnieuw de mogelijkheid aan om gebruik te maken van onze dienst Outplacement.
Meer informatie over deze dienst

Why Introduce?

Wat je op onze website steeds ziet terugkomen, is onze persoonlijke aanpak. Net vanuit deze mindset zijn we gestart met de Advisory tak binnen onze business. Iedere onderneming wordt op een bepaald moment geconfronteerd met haar eigen zwaktes en bedreigingen. Bij Introduce zetten we in op reflecteren en je bewust zijn van de dingen die minder goed gaan om zo te leren en te groeien. Een zwakte of bedreiging kan hierdoor net een sterkte worden om mee uit te pakken.

Hoe pakken wij dit nu aan?

We werken aan een service die uniek is afhankelijk van de noden van jouw bedrijf. Dit kan gaan over korte workshops waarbij er gewerkt wordt rond een bepaald thema of een langdurig project waarbij er in meerdere sessies wordt nagedacht over een bedrijfsspecifieke problematiek die stelselmatig moet worden aangepakt. Een voorbeeld hiervan kan een workshop voor leidinggevenden zijn waarin er tools worden aangereikt die kunnen helpen bij het oplossen van conflicten tussen werknemers onderling.

Ook één-op-één coaching voor leidinggevenden en managers behoort tot de mogelijkheden binnen onze advisory tak. We nemen frustraties weg door technieken en tips aan te brengen die kunnen helpen bij o.a. het geven van constructieve feedback, het motiveren en begeleiden van een team en het creëren van betrokkenheid. Bij elk project blijft ons doel hetzelfde: werken met mensen om jouw bedrijf en haar werking te laten groeien.

Opleiding, coaching en HR-consultancy

Hoe kunnen uw medewerkers vandaag nog beter samenwerken? Hoe kunnen ze zichzelf en hun collega’s nog beter leren kennen? Hoe kan u uw mensen de nodige handvaten aanreiken om de persoonlijke aspecten van hun job nog beter onder de knie te krijgen? Ontdek de opleidings- en coachingtrajecten van Introduce.

Meer informatie over deze dienst

We helpen al 'people into business' bij

Belfius
Besix
Tiense Suiker
Neaforma
Haelvoet
VOKA
Van De Velde Packaging
Arche Consulting
Mowi
Stad Nieuwpoort
W├╝rth