Interim management: kennis en ervaring, zonder zoeken

 

Bekijk de vacatures

Solliciteer nu spontaan

Als interim manager ben jij degene die het aandurft om je telkens in een nieuw avontuur te storten binnen de wereld van HR, Supply chain & Logistics en engineering & operations. De kennis en ervaring die jij binnen jouw werkveld over de jaren heen hebt verzameld, maken van jou een echte expert. Jij gaat waar de nood het hoogst is. Je hebt dan ook geen tijd om je bezig te houden met de zoektocht naar de volgende uitdaging en alle administratie die daarbij komt kijken.

Laat daarom dat harde werk maar aan ons over. Bij Introduce is er altijd plaats voor iemand met jouw expertise binnen ons netwerk van interim managers. We brengen jou in contact met interessante bedrijven binnen jouw werkveld en zorgen ervoor dat je snel aan de slag kunt. Het enige wat jij hoeft te doen is op de knop onderaan de pagina te klikken.

Dat is echter nog niet alles. We zijn ook een grote voorstander van netwerken en levenslang leren. We organiseren daarom op regelmatige basis een Intro-connect event waarbij we een spreker uitnodigen die zijn/haar ervaringen deelt. De gesprekken voor en na zijn natuurlijk even waardevol en we voorzien hiervoor het nodige drankje en hapje. Neem hiervoor ook vrijblijvend contact met ons op en blijf op de hoogte van onze volgende events.
Jobfilter
We konden geen vacatures vinden die voldoen aan je criteria.


Niet gevonden wat je zocht?

Solliciteer spontaan

Andere vragen?

Contacteer ons nu

We helpen al 'people into business' bij

DSV
Oleon
Vyncolit
Alstom
Beckenton Dickson
Gemeente Maldegem
Milcobel
Sioen
Vitalo
IM Barry Callebaut
IM Darling Ingredients
Ardo (groot)
Robert Bosch
The Cookware Company
SBHHP