Neem gefundeerde aanwervings­beslissingen en ontwikkelacties

Uitgebreide screening m.b.v. simulatieoefeningen
Uitgebreide screening m.b.v. simulatieoefeningen
Oefeningen aangepast aan de noden van jouw bedrijf
Oefeningen aangepast aan de noden van jouw bedrijf
Neutraal en onafhankelijk
Neutraal en onafhankelijk

Why Introduce?

Iemands persoonlijkheid kan heel moeilijk te doorgronden zijn omdat de persoon in kwestie in iedere situatie anders zal reageren. Als werkgever ga je vaak uit van je eigen intuïtie om de kwaliteiten van je personeel en sollicitanten in te schatten. Een volledig beeld krijg je eigenlijk nooit en het kan een hele opgave zijn om de juiste beslissingen te nemen. Bij Introduce is een persoonlijkheidsvragenlijst een standaard onderdeel van het selectieproces maar we bieden jou als klant ook de optie om een assessment te laten organiseren.

Wat houdt een assessment in?

Een assessment bestaat uit een of meerdere oefeningen die aan de kandidaat worden voorgelegd om te bekijken hoe hij of zij reageert in een bepaalde situatie. Om na te gaan welke oefeningen passend zijn, stellen we eerst een competentieprofiel samen waaraan de kandidaten moeten voldoen. Dit gebeurt aan de hand van jouw verwachtingen voor de in te vullen functie en leggen we eerst nog eens aan jou voor ter controle.

Nadien stellen we één of meerdere assessoren aan die de kandidaten doorheen alle oefeningen begeleiden. Op het einde van een assessment heb je als het ware een blauwdruk van de capaciteiten en het karakter van een kandidaat. Dit wordt verwerkt tot een uitgebreid, genuanceerd rapport en dat krijg je enkele dagen later aangeleverd samen met de nodige feedback. Vanaf dan ligt de keuze bij jou als opdrachtgever.

Wat houdt een development center in?

We kunnen eveneens je huidige werknemers van dienst zijn. Hiervoor organiseren we op jouw vraag een development center op de werkvloer. Tijdens dit development center gaan we aan de hand van een aantal oefeningen na of jouw werknemer geschikt is voor een rol op hoger niveau, waar hij of zij naartoe wil en welke punten nog een hindernis vormen om verder te groeien. Deze ervaring kan een hart onder de riem van jouw werknemer zijn die zicht krijgt op sterke punten en werkpunten en een kader aangereikt krijgt om naar zijn of haar doelen toe te werken.

We helpen al 'people into business' bij

Grandeco
Bontex Geo
Bosch
Pattyn
Pollet Water Groep
Barry Callebaut
Bostoen
CSP
Footstep
Loxam
Oleon
Plasman
Poppies
Rain Carbon
TI Automotive
Triplaco
Voestalpine
Nayan