Neem gefundeerde aanwervings­beslissingen en ontwikkelacties

Uitgebreide screening m.b.v. simulatieoefeningen
Uitgebreide screening m.b.v. simulatieoefeningen
Oefeningen aangepast aan de noden van jouw bedrijf
Oefeningen aangepast aan de noden van jouw bedrijf
Neutraal en onafhankelijk
Neutraal en onafhankelijk

Why Introduce?

Iemands persoonlijkheid kan heel moeilijk te doorgronden zijn omdat de persoon in kwestie in iedere situatie anders zal reageren. Jouw werkgever gaat vaak uit van de eigen intuïtie om de kwaliteiten van jou als personeelslid of sollicitant in te schatten. Een volledig beeld krijg je eigenlijk nooit en het kan een hele opgave zijn om de juiste beslissingen te nemen. Bij Introduce is een persoonlijkheidsvragenlijst een standaard onderdeel van het selectieproces maar we bieden bedrijven ook de optie om een assessment te laten organiseren die jij dan tot een goed einde brengt.

Wat kan ik verwachten van een assessment of development center ?

Een assessment bestaat uit een of meerdere oefeningen die aan jou als kandidaat worden voorgelegd om te bekijken hoe jij reageert in een bepaalde situatie. Om na te gaan welke oefeningen passend zijn, stellen we eerst een competentieprofiel samen waaraan de kandidaten moeten voldoen. Dit gebeurt aan de hand van verwachtingen voor de in te vullen functie.

Nadien stellen we één of meerdere assessoren aan die jou doorheen alle oefeningen begeleiden. Op het einde van een assessment heb je als het ware een blauwdruk van jouw capaciteiten en karakter. Dit verwerken wij tot een uitgebreid, genuanceerd rapport en geven wij door aan je potentieel nieuwe werkgever.

We kunnen je eveneens van dienst zijn als je wil doorgroeien binnen je huidig bedrijf. Hiervoor organiseren we op vraag van jouw werkgever een development center op de werkvloer. Tijdens dit development center gaan we aan de hand van een aantal oefeningen na of je geschikt bent voor een rol op hoger niveau, waar jij naartoe wil en welke punten nog een hindernis vormen om verder te groeien. Deze ervaring kan voor jou een hart onder de riem zijn want je krijgt zicht op je sterke punten en werkpunten en je krijgt een kader aangereikt om naar jouw doelen toe te werken.

We helpen al 'people into business' bij

Grandeco
Bontex Geo
Bosch
Pattyn
Pollet Water Groep
Barry Callebaut
Bostoen
CSP
Footstep
Loxam
Oleon
Plasman
Poppies
Rain Carbon
TI Automotive
Triplaco
Voestalpine
Nayan