Interim management: kennis en ervaring, zonder zoeken

Community is key
Community is key
Levenslang leren
Levenslang leren
Vanuit het talent van mensen
Vanuit het talent van mensen

Onze specialisaties voor Interim Management

  • HR
  • Supply chain, Logistics & Procurement
  • Engineering & Operations

Waarom kiezen voor Introduce?

De wereld staat niet stil, vooral niet in het bedrijfsleven. Het kan voorvallen dat je tijdelijk nood hebt aan extra resources in afwachting van een definitieve invulling of omdat je een project binnen je bedrijf hebt lopen die specifieke kennis en ervaring vereist. Wat de reden ook is, bij ons kun je terecht voor een vlotte en persoonlijke service.

Wat houdt Interim management bij Introduce in?

Binnen interim management is tijd de grootste factor aangezien je natuurlijk snel vooruit wil met je eigen business. We zetten dus in op een snelle zoektocht en plaatsing zonder in te boeten aan de kwaliteit van het gezochte profiel. Vanaf het moment dat wij jouw telefoontje of mail ontvangen hebben met de criteria voor de opdracht starten we de procedure op. Hierbij posten we de opdracht, op onze sociale media en spreken we het netwerk aan dat we door de jaren heen hebben opgebouwd. Net door de aanwezigheid van dit netwerk kunnen we met vertrouwen zeggen dat een zoekopdracht binnen interim management bij ons een kwestie van dagen is, niet van weken.

Nu we het toch over een netwerk hebben, geven we nog graag mee dat we willen inzetten op een echt community gevoel. Voor ons is het pure zoeken en plaatsen van interim managers niet voldoende en we voorzien ons netwerk graag van kansen om te blijven bijleren van elkaar. Om die reden organiseren we op regelmatige basis ons Intro-Connect event waarbij de nadruk ligt op het uitwisselen van verhalen en ervaringen tussen interim managers onderling. We stellen hierbij een spreker centraal maar zien eveneens waarde in de gesprekken voor en na, dit met het nodige drankje en hapje natuurlijk.

Wij voorzien ook uw bedrijf van interim managers

U krijgt een flexibele en persoonlijke partnership.


We helpen al 'people into business' bij

DSV
Oleon
Vyncolit
Alstom
Beckenton Dickson
Gemeente Maldegem
Milcobel
Sioen
Vitalo
IM Barry Callebaut
IM Darling Ingredients
Ardo (groot)
Robert Bosch
The Cookware Company
SBHHP