Wij kijken
verder dan
de mens

We helpen al 'people into business' bij

Bostoen
Rousselot
Barry Callebaut
Supremo
Sbhpp Vyncolit
Eurofit
Imperial
Plasman
Oleon
Carpenter
Amcor
Van De Velde
Milcobel
Ryhove
DSV
Buchen
Petersime
Loxam
Ardo
Psicontrol

Onze why

Wij geloven in mensen.
Mensen die organisaties maken tot wat ze zijn.
Die succesverhalen schrijven.Die groeien en doen groeien.
Die leren en inspireren.
Talenten die vooruit willen.
Met hun carrière en hun collega’s.
Mensen met plannen, ambities en dromen.
Mensen met wie het aangenaam werken is.
Wij willen zelf zulke mensen zijn.
Van talent zulke mensen maken.
En voor elke organisatie zulke mensen vinden.

Meer over ons

Tevreden klant
aan het woord

Ik denk positief terug aan de samenwerking met Introduce. Het rekruteringsproces verliep snel, van sollicitatie tot contractondertekening. Het eerste contact was met Véronique via een telefonisch kennismakingsgesprek, wat ik waardeerde vanwege de persoonlijke touch. Daarnaast vind ik opvolging ook zeer belangrijk tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe job. Wanneer ik terugkijk naar ervaringen uit het verleden, blijkt dit geen evidentie. De opvolging die mij geboden werd, ervaarde ik als een meerwaarde. Het toonde aan dat dit een samenwerking was die verder ging dan alleen het zakelijke/functionele. Het menselijke primeert.

Filip Hofkens
Operations Manager
Buchen Industrial Services
Filip Hofkens
Operations Manager
Buchen Industrial Services
Filip  Hofkens

Tevreden klant
aan het woord

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe job op LinkedIn viel mijn oog op een vacature bij Revive, een bedrijf dat zich specialiseert in stadsvernieuwingsprojecten. De selectieprocedure verliep via Introduce en hoewel ik hen nog niet kende, besloot ik toch te solliciteren omdat ik merkte dat er in de vacature naast competenties ook aandacht werd besteed aan bedrijfscultuur en persoonlijkheid. Door de grondige maar persoonlijke aanpak van Introduce was ik ervan overtuigd dat ik op alle vlakken bij Revive paste toen ik aan het einde van het selectieproces mijn handtekening onder het contract zette. Een beslissing die ik mij nog niet heb beklaagd want ik ben er nog steeds aan de slag.

Toon Kympers
Chief Commercial & Marketing Officer
Revive
Toon Kympers
Chief Commercial & Marketing Officer
Revive
Toon Kympers

Tevreden klant
aan het woord

Bostoen is sinds jaar en dag klant bij Introduce.  De diensten van Introduce horen thuis onder de noemer van een Peoplebusiness.  Het management van Introduce is erg ‘people-minded’ en uitmuntend in service.  Het is net deze service en het persoonlijk contact, dat ons heeft doen besluiten een samenwerking met Introduce op te starten, tot groot contentement beiderzijds. Tot slot is Introduce marktconform in haar prijszetting.  Op basis van persoonlijke service bieden ze wel net iets meer dan de gemiddelde markt …. Klant worden is daardoor een evidentie !

Johan De Vlieger
Gedelegeerd bestuurder
Bostoen
Johan De Vlieger
Gedelegeerd bestuurder
Bostoen
Johan De Vlieger

Tevreden klant
aan het woord

Voor ons is Introduce een rekruterings- en selectiepartner die zich professioneel vastbijt in een dossier, kan terugvallen op een rijke ervaring en daarom steeds de goede kandidaat-organisatie fit voor ons vindt.

Het enthousiasme van Nancy, Chris, Windy en Nathalie – dat zijn de mensen van  Introduce waarmee we reeds werkten – is voor ons de beste garantie voor een excellente samenwerking.

Filip Claeys
HR Manager
ICO terminals
Filip Claeys
HR Manager
ICO terminals
Filip  Claeys

Tevreden klant
aan het woord

Introduce (en daarmee bedoelen we alle medewerkers) begrijpt dat elk bedrijf uniek is en daarbij ook de invulling van een job binnen een bedrijf en de sfeer binnen een team. Flexibiliteit is key binnen het huidige arbeidsklimaat en dat is ook wat Introduce biedt. Hierbij wordt van bij de introductie duidelijkheid geboden. De functie wordt grondig doorgenomen en de mogelijke pijnpunten in de zoektocht worden direct meegedeeld. Introduce biedt ons ook ondersteuning in talentontwikkeling door assessments voor kantoormedewerkers en productiemedewerkers. Kortom, voor ons biedt Introduce flexibiliteit, duidelijkheid en ondersteuning.

Eva De Ridder
HR Manager
Plasman Plastics
Eva De Ridder
HR Manager
Plasman Plastics
Eva De Ridder