Versterk Jouw Team met In-House Opleidingen

Bij Introduce geloven we in maatwerk, ook als het gaat om het ontwikkelen van jouw team. Onze opleidingen zijn niet alleen beschikbaar op onze locatie, maar kunnen ook intern bij jouw organisatie plaatsvinden. Dit biedt jouw team de kans om in een vertrouwde omgeving te groeien en te leren, met als resultaat een hechter team en naadloze implementatie van nieuwe vaardigheden.

 

Voor meer informatie:

Wil je jouw team empoweren en hen in-house opleidingen aanbieden die precies passen bij jouw organisatiebehoeften? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en samen met jou een op maat gemaakt opleidingsprogramma te ontwerpen dat resultaten oplevert en een duurzame groei stimuleert.

 

Ontmoet onze coaches

Bij Introduce hebben we twee ervaren coaches die je begeleiden op jouw ontwikkelingsreis:

Chris Bourgois, Senior strategisch consultant, managing partner van Introduce. (Chris heeft gedurende 22 jaar bij Bekaert Zwevegem gewerkt. 15 jaar in operations, planning, logistiek enz. en nadien 7 jaar als HR manager voor verschillende divisies. Ondertussen werkt Chris al 14 jaar als senior trainer/consultant bij verschillende bedrijven in Vlaanderen. Referenties voor dergelijke trajecten zijn  TWE Meulebeke, TE connectivity, SAS, Bekaert, Plasman Gent Zeehaven, Besix, Rain Carbon, CNH, Tiense Suikerraffinaderij, Barco, Picanol, Ingenium, Rogers Corporation, LVD, Vitalo, Voka West Vlaanderen, Voka Oost Vlaanderen, Buyse Metal, MOWI, CRC, enz..)

Isabel Van Neste, senior consultant en coach bij Introduce. (Isabel startte haar loopbaan in de communicatiesector en werkte  later lange tijd als leidinggevende in de diverse HR organisaties en deed jarenlange ervaring op in het omgaan en aansturen van mensen. Sedert 2022 werkt ze zelfstandig in de uiteenlopende HR en coaching projecten. Referenties voor coaching & HR projecten zijn Rousselot, Supremo, Buchen, Darling Ingredients, …)

Isabel is gecertifieerd coach, NLP practioner, en werd in 2020 ook gecertificeerd stress & burn-out coach en organisatiecoach.

Vraag een offerte aan

Wil je meer weten over onze coachingstrajecten en tarieven? Vraag dan gratis een offerte aan via isabel@introduce.be of chris@introduce.be.

Neem contact op

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over onze aanpak, coaches of praktische zaken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via isabel@introduce.be (0471/877888) of chris@introduce.be (0474/983963).

We kijken ernaar uit om met jou samen te werken!

Laat je inspireren !