Hoe artificiële intelligentie ons werk zal veranderen

24 Feb 2020
Hoe artificiële intelligentie ons werk zal veranderen

De volgende industriële revolutie is er een waarin artificiële intelligentie zijn plaats vindt in ons dagelijks leven. Eerlijk, deze revolutie is al aan de gang. Vandaag is er al artificiële intelligentie aanwezig in sociale media apps om te leren uit het gedrag van gebruikers. Ook voor recruiters is dit van belang want door A.I. kan onze job er binnenkort volledig anders uitzien.

Op dit moment zijn onze recruiters heel vaak bezig met het behandelen van cv’s. Dit deel van het selectieproces is heel intensief en tijdrovend omdat wij elk aspect van jouw profiel grondig willen bekijken en vergelijken met de competenties die vereist zijn voor de job waarvoor je solliciteert. Naar de toekomst toe zal artificiële intelligentie deze taak meer en meer overnemen maar we zien nu al grote bedrijven zoals Unilever investeren in een dergelijk digitaal recruitmentsysteem. Hierbij verloopt het volledige selectieproces via de computer of smartphone en komt er geen mens meer aan te pas. Enkel als de beste kandidaten zijn geselecteerd, komen ze op gesprek.

Introduce zet in op een persoonlijke aanpak en we willen dit ook behouden naar de toekomst. We zijn ons bewust van de veranderingen binnen onze sector en bekijken achter de schermen hoe we deze innovaties kunnen implementeren om zo een nog betere service te kunnen bieden. “The future is now.”

We helpen al 'people into business' bij

Bostoen
Rousselot
Barry Callebaut
Supremo
Sbhpp Vyncolit
Eurofit
Imperial
Plasman
Oleon
Carpenter
Amcor
Van De Velde
Milcobel
Ryhove
DSV
Buchen
Petersime
Loxam
Ardo
Psicontrol