Account Manager Digital Transformation

West-Vlaanderen - Kortrijk IT Geplaatst op 2022-05-13
Solliciteer nu

Onze klant is een professionele IT dienstverlener gespecialiseerd in oplossingen met impact. Als technologieverspreider gaan zij steeds voor kwaliteitsvolle IT oplossingen die bedrijven en organisaties helpen om hun digitale ambities te realiseren.

Account Manager Digital Transformation

Bij onze klant, een professionele IT dienstverlener gespecialiseerd in oplossingen met impact, is elke medewerker gepassioneerd door wat IT-technologie kan betekenen voor de business van de klanten.

De ideale kandidaat:

  • Heeft sales ervaring en kan gesprekken aanknopen met CxO's, zaakvoerders en managers van middelgrote tot grote bedrijven. Hij/zij praat over hun bedrijfsdoelstellingen en wil weten voor welke uitdagingen zij staan. Hij/zij heeft het over het potentieel van vernieuwende technologie en de impact ervan op hun organisatie (zoals het verhogen van hun klantentevredenheid, het stimuleren van hun innovatie, het minimaliseren van het risico op operationele downtime, een betere kennisdeling en samenwerking tussen collega's,...)
  • Het gesprek focust niet op servers en netwerken of applicaties maar op oplossingen die tastbaar zijn voor de klant. Onze klant brengt een inspirerend verhaal in een niet-technische taal, in termen van business kansen, resultaten en waarde voor de klant.
Voor de technische details en uitwerking is er bijstand door de Technology Consultants

  • De Technology Consultants werken een best-in-class oplossing uit voor de klant. De Account Manager presenteert de oplossing en negotieert met de klant over de voorgestelde IT- oplossingen en een uitgebreid pakket aan hoogstaande services. Technology Sales verdedigt het voorstel mee vanuit een technische standpunt. Doelstelling is telkens opnieuw een duurzame en lange termijnrelatie met de klant.

Je profiel:

Je hebt steeds een "neus voor New Business..."

  • Verder ben je een uitstekende netwerker die zowel intern met collega's van sales, marketing en product strategy als extern met klanten, partners en vendoren goede relaties onderhoudt. Je schrikt er niet voor terug om nieuwe contacten te leggen.
  • Jouw actieterrein situeert zich hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen.
  • Een vlotte kennis van het Engels is een must, kennis van de Franse taal is een troef.

Aanbod:

  • Je komt terecht in een jonge en stabiele bedrijfsomgeving waar je dagelijks wordt uitgedaagd en waar je met klanten uit zeer verschillende sectoren in aanraking komt. Naast afwisseling, vind je bij ons ook heel wat opleidingskansen.
  • Onze klant is een financieel rendabel en groeiend bedrijf waar correct ondernemen en professionaliteit hoog in het vaandel staan en waar waarden van respect, collegialiteit en teamgeest belangrijk zijn.
  • Je krijgt een aantrekkelijk loon met bedrijfswagen en tal van extralegale voordelen.
  • Oog voor een goede werk – privébalans met flexibele uren, thuiswerken en een vlot bereikbare ligging.
Meer informatie? Contacteer Véronique Innegraeve via veronique@introduce.be of 0468 337 007

Interesse? Klik rechtstreeks op de ‘solliciteerknop’

Solliciteer nu