Voor werkgevers

Wij komen graag bij je langs voor een advies op maat!

Titel: 

Waarom Introduce?

USP_container
Focus op resultaat
Opvolging van begin tot einde
Geniet van een uitgebreid netwerk
Persoonlijke begeleiding
Midden en hoger kader profielen

Titel: 

Recruitment & Selection

Het aanwerven van een nieuwe medewerker vereist een professionele aanpak. Het selectieproces is delicaat en complex en er kruipt veel tijd en research in. Bij ons kan je rekenen op een grote database die bestaat uit een breed scala van kandidaten alsook een uitgebreid netwerk en expertise. Bovendien gaan wij voor een persoonlijke aanpak en leren we de kandidaten door en door kennen op een professioneel niveau. Zo bereikt je vacature niet enkel een groot aantal kandidaten, maar bereikt ze ook de geschikte kandidaten. Wij zoeken de juiste persoon voor jouw vacature en bedrijf.

Direct search

Op specifieke vraag van organisaties bieden we ook onze Direct Search methodologie aan. Met deze aanpak vinden we, op een efficiënte én discrete wijze, kandidaten die beschikken over de gevraagde ervaring, persoonlijkheid en competenties. Bij Introduce beheren we het hele direct search proces van het discreet contacteren van kandidaten tot het begeleiden van het kennismakingsproces tussen onze klanten en hun (potentieel) nieuwe medewerkers. Voor deze high level aanpak zetten we consultants die beschikken over de vereiste senioriteit en professionele ervaring om kandidaten op een betrouwbare en gedegen wijze te begeleiden. 

Interim Management

Al jarenlang maken Belgische bedrijven gebruik van interim management om hun teams tijdelijk te versterken of om specifieke kennis of ervaring in huis te halen. Onze klanten doen beroep op interim managers voor heel diverse types opdrachten: tijdelijke vervanging, project management, tijdelijke ondersteuning, operationele management coaching,... Zelf een kandidaat zoeken is intensief en vooral heel tijdrovend. Wij zorgen voor de juiste interim manager, zodat je geen kostbare tijd verliest en kan focussen op je eigen business. We engageren ons om heel snel te reageren. Interim opdrachten zijn vaak niet lang op voorhand te plannen, integendeel. Net daarom streven we ernaar om binnen de 2 à 3 dagen na intake van een opdracht verschillende kandidaten te hebben die kunnen starten.

Bij Introduce leggen we binnen deze pijler de focus op HR, aankoop, engineering, productie en logistiek. 

Assessments

Je kan als bedrijf bij ons terecht voor assessment van kandidaten. Via een uitgebreide screening van competenties en vaardigheden van kandidaten komen we tot een onderbouwd assessment. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als er meerdere kandidaten zijn voor één vacature, dan wegen we de beide kandidaten af in functie van de vacature. Assessment kan ook dienen als second opinion; je kan als bedrijf bijvoorbeeld niet kiezen tussen twee interne kandidaten. Dan bieden wij een neutrale kijk, we leggen de verschillen tussen de kandidaten bloot en op basis daarvan kan je als bedrijf makkelijker de knoop doorhakken.

Coaching

Ook voor professionele ondersteuning kan je op ons rekenen. Onze experts zorgen voor persoonlijke loopbaanbegeleiding en leidinggevenden kunnen verder ook terecht in ons Development Center. Coaching omvat alles wat opleiding en training is voor leidinggevenden die aan de slag willen gaan met een team. Hoe je team begeleiden en motiveren? Hoe kan je op een goede manier feedback geven en betrokkenheid creëren binnen je team? Dit kan individueel of in team, zowel in-house als bij ons op kantoor. Ook voor one-to-one personal coaching kunnen managers bij ons terecht.

Development Center

Mensen met een leidinggevende functie die vooruit willen in hun carrière, maar niet goed weten hoe, kunnen terecht in ons Development Center. Werkgevers en werknemers die een doel voor ogen hebben, maar graag wat ondersteuning hebben in de weg er naartoe kunnen op onze expertise rekenen. We werken hiervoor in verschillende fases. Fase 1 is meten: waar ben ik nu en wat heb ik nodig om daar te geraken? Fase 2 omvat het uitzetten van een ontwikkelingsplan om daar dan naartoe te werken.

Lees hier meer over Development Centers en de aanpak van Introduce.