Introduce, high-end HR-provider with a personal touch

Persoonlijke en no-nonsense aanpak
Ervaren team met gerichte expertise
Focus op midden- en hoger kader profielen
Titel: 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ons aanbod

Reken op ons enthousiast team van experten voor jouw HR-dienstverlening! Onze missie is het juiste talent op de juiste plaats.

Titel: 

Jobs in de kijker

In opdracht van onze klant My-Trucks zoeken wij een HR & Administration Coördinator.

...
Lievegem

Voor onze klant, Carrefour Market Group, een dynamisch familiebedrijf actief in de retailsector, zijn we op zoek naar een Kwaliteitscoördinator Retail voor de 8 winkels.

...

Voor onze klant, De Pollet Medical Group, een dynamisch familiebedrijf in volle groei en actief in de healthcare, zijn we op zoek naar een (zelfstandig) KMO bedrijfsleider voor hun be

...
Haacht

Blog

Introduce werkt voor

We overtuigen je graag van onze expertise!

Bij ons kan je terecht voor een flexibele en persoonlijke aanpak.
Titel: 
We overtuigen je graag van onze expertise!

Enkele klanten en kandidaten over Introduce

Wat de samenwerking met Introduce karakteriseert? Voor mij gaat het vooral om meebouwen aan ons team. Het feit dat Introduce de tijd heeft genomen om het team goed te leren kennen is een absolute meerwaarde voor het selecteren van kandidaten die ‘in het geheel passen’.  

Het maatwerk is voor mij ook een pluspunt, maar wat ik vooral waardeer is de persoonlijke insteek van rekrutering, selectie én assessments. Er wordt op een persoonlijke, vlotte manier gecommuniceerd en een vleugje humor kan soms ook. Bovendien worden onze toekomstige collega's op de proef gesteld met cases en rollenspelen die écht uit onze praktijk gegrepen zijn. 

Om samen te vatten, is partnership voor mij key-word! 

Veerle Verfaille Zaakvoerder Entrio

Toen we met Introduce in contact kwamen, was er  vanaf het eerste moment een klik, vertrouwen in de manier van aanpak. Tezelfdertijd voelden we begrip voor de situatie waar we net waren doorgegaan. Eerst deden we beroep op hen voor de coaching van ons team, naderhand ook voor rekrutering en selectie.  Steeds weer weet Introduce ons te verbazen met uitermate geschikte mensen, waarmee we een langdurige relatie kunnen opbouwen.

We hebben het gevoel dat Introduce onze bedrijfsmentaliteit en –cultuur zeer goed aanvoelt, waardoor de ‘aangeleverde profielen’ zeer goed matchen binnen het bedrijf.

We durven bijna te zeggen dat dit toch een gevoel van rust geeft, wetende dat Introduce zelfs voor de meest complexe posities al de juiste mensen heeft weten te vinden.

Peter Schoonbaert Cylinder Category Director Benelux - Assa Abloy

Introduce slaagt er in om de rekruteringsuitdagingen van onze firma te begrijpen en ons zo te helpen bij het vinden van moeilijke profielen.

De contacten met hun medewerkers verlopen steeds vlot en professioneel waarbij wij vooral de no-nonsense aanpak en het minutieus nakomen van afspraken te zeerste weten te waarderen.

Ondertussen werken wij reeds meerdere jaren samen en kunnen wij zeker spreken van een succesverhaal.

Gert Heyerick Personeelsverantwoordelijke Utexbel