Maintenance Supervisor

Oost-Vlaanderen - Groot-Gent Engineering & Operations Geplaatst op 2022-07-14
Solliciteer nu

Eurofit is sinds 1996 partner van 's werelds grootste en bekendste autofabrikanten. Ze leveren complete wielen in een JIT en JIS principe naar de productielijnen van autofabrikanten over heel Europa. De Eurofit Group is ontstaan uit de samensmelting van Michelin en Continental en werkt op vandaag met 1000 medewerkers, verdeeld over 16 fabrieken in 8 landen. De toegewijde en verantwoordelijke medewerkers gebruiken, verbeteren en ontwikkelen 's werelds meest innovatieve tools om hun klanten de hoogst mogelijke kwalitatieve diensten te bieden. Het hoofdkantoor is gevestigd in België in de buurt van Brussel en ze hebben hier ook een bandenwielassemblagefabriek in Gent.

Functiebeschrijving

Voor onze klant Eurofit (MC Syncro) zijn we op zoek naar een enthousiaste Maintenance Supervisor.

Als Maintenance Supervisor ben je verantwoordelijk voor de continue technische beschikbaarheid van de productieapparatuur van de Tire & Wheel assemblagelijn en andere installaties. Hierbij heb je volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Je stuurt, coacht, motiveert en ontwikkelt jouw team van 6-tal techniekers die instaan voor het onderhoud van alle onderdelen van de productielijn (machine-onderhoud, herstellingen, problemen oplossen, preventief onderhoud). Ook externe onderhoudspartners/leveranciers plan je in voor specifieke werkzaamheden.
 • Je zorgt voor de technische ondersteuning en garandeert de beschikbaarheid van de productielijn (verminderen problemen, beste kwaliteit, optimale hoeveelheid, …). Je voert acties uit bij afwijkingen (reparaties, onderhoud, programmatie, …).
 • Verder ondersteun je het fabrieksproces in termen van beschikbaarheid, vermindering van downtime en verhogen van efficiëntie. Je werkt ook mee aan projecten rond optimalisaties, vernieuwingen en uitbreidingen van installaties.
 • Je beheert ook het magazijn voor reserveonderdelen.
 • Je ontwikkelt een mentaliteit van continue verbetering en handhaaft de milieu-, veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Profiel

 • Je hebt een technische bachelor of gelijkwaardig door ervaring met brede technische knowhow en interesse (elektromechanica, pneumatica, hydraulica, PLC, …).
 • Je hebt toch minstens een eerste leidinggevende ervaring en je hebt duidelijk uitgesproken people management skills om een team te coachen, motiveren en verder te laten ontwikkelen.
 • Verder ben je hands-on, pragmatisch, flexibel, communicatief, autonoom met zin voor initiatief.
 • Je hebt een goede kennis Nederlands en bij voorkeur ook Engels.

Waarom kiezen voor dit bedrijf?

 • Een leidinggevende functie in onderhoud binnen een internationaal bedrijf dat gedreven wordt door innovatie en automatisatie.
 • Een kans om te leren, te groeien en jezelf te bewijzen binnen een multiculturele werkomgeving.
 • Een marktconforme verloning en opleidingsmogelijkheden zowel intern, extern als on the job.

Meer informatie over deze vacature? Contacteer Gert Van de Walle via gert@introduce.be of 0492/74.00.93.

Interesse in deze vacature? Klik rechtstreeks op de 'solliciteer nu' knop. 

Solliciteer nu