Ontdek ons aanbod verfrissende workshops & krachtige trainingen

Opleiding : Een gezonde geest in een gezond lichaam. 

Bouwen aan een krachtig en effectief welzijnsbeleid

Inleiding

  • Mentaal welzijn en gezondheid op de werkvloer staan meer dan ooit in de schijnwerpers binnen organisaties. In een tijd waarin uitdagingen zich opstapelen - denk aan toenemende burn-out cijfers, de strijd om talent en economische onzekerheid - is de druk op werknemers om topprestaties neer te zetten hoog. Dit gaat echter hand in hand met het welzijn van werknemers. Als werkgever is het daarom belangrijk om verder te kijken dan de wettelijke vereisten en te streven naar een veerkrachtig gezondheidsbeleid dat indruk maakt. Dit vergroot niet alleen de aantrekkelijkheid als werkgever, maar legt ook een solide basis voor de toekomst.
  • Aarzel niet, schrijf u vandaag nog in en leg de basis voor een bloeiend welzijnsklimaat binnen uw bedrijf.

Doelgroep

HR-managers, HR-partners, leidinggevenden, preventieadviseurs en iedereen die wil werken aan de ontwikkeling en organisatie van een duurzaam gezondheidsbeleid en dit wil verankeren in de bedrijfscultuur. 

 

Opleiding : Van stress naar veerkracht, vergroot de veerkracht van je team. 

Leid je team naar succes !

Inleiding

Ben jij klaar om de leiding te nemen in het creëren van een veerkrachtige en productieve werkplek?

Dan is onze boeiende en interactieve opleiding 'Van Stress naar Veerkracht' precies wat je nodig hebt!

Stress kan een enorme invloed hebben op zowel de gezondheid als de prestaties van jouw team. Als leidinggevende ben jij de sleutel tot het herkennen van stresssignalen en het voorkomen van escalatie. Maar laten we eerlijk zijn, zelfs jij kunt bijdragen aan de stress. Gelukkig onthullen we de valkuilen en tonen we hoe je ze kunt vermijden, waardoor je die schadelijke stress kunt verminderen.

Tijdens deze inspirerende opleiding ga je dieper in op de betekenis van stress, leer je hoe een burn-out ontstaat en ontwikkel je de vaardigheden om stresssignalen bij jouw team te herkennen en aan te pakken. Je zal niet alleen ontdekken hoe je de veerkracht van jouw medewerkers kunt vergroten, maar ook hoe je het hele team kunt versterken.

Doelgroep 

Deze krachtige opleiding is speciaal ontworpen voor leidinggevenden die rechtstreeks verantwoordelijk zijn voor het aansturen van medewerkers binnen de organisatie. Als jij het verschil wilt maken en een omgeving wilt cultiveren waarin jouw team gedijt, dan is dit jouw kans.

 

Opleiding : Ontdek de weg van stress naar veerkracht

Naar meer energie & focus in je werkdag

Inleiding

Stel je voor dat je stress kunt omzetten in veerkracht. Dat je elke uitdaging met vertrouwen en positiviteit kan aangaan. Dat je niet alleen stress herkent, maar ook kan beheersen en overwinnen. Jouw reis naar veerkracht begint hier, met onze unieke trainingservaring: "Van Stress naar Veerkracht”

We nemen stress onder de loep vanuit verschillende perspectieven en je ontdekt de oorsprong en impact van stress.

Je leert stress te managen op basis van drie verschillende invalshoeken:

  • Wat is stress en waar komt het vandaan?
  • Wat is de rol van ons eigen denken in stressvolle situaties?
  • Hoe maken we onze draaglast beter hanteerbaar en vergroten we onze veerkracht ?

Tijdens deze opleiding creëeren we ook inzicht in de onderliggende oorzaken van burn-out.

Doelgroep

Voor iedereen die de veerkracht wil verhogen en stress en burn-out wil voorkomen. 

Voor iedereen die anderen wil helpen in het omgaan met of voorkomen van stress en burn-out.