Let's Introduce: de ALL STARS X-MAS BOX, een initiatief voor de warmste week

Foto: 
Introduce steunt Ter Muiden, een actie voor de warmste week

Met het korten van de dagen, komt ook de kerstperiode weer dichterbij. Ondertussen gaat dit traditioneel gepaard met de vele acties voor verschillende goede doelen voor De Warmste Week van StuBru. Dit jaar dragen ook wij als HR-dienstverlener ons steentje bij.

“We gingen op zoek naar een goed doel, zochten naar een actie met knipoog naar onze business en wilden ook de nadruk leggen op samenwerkingen”, zegt onze Managing Partner Nancy De Bonte. “Het resultaat is dat we ons inzetten voor Ter Muiden vzw, mede omwille van persoonlijke betrokkenheid, maar vooral om hun werking te garanderen.”

Ter Muiden vzw ondersteunt volwassenen met een verstandelijke beperking in het wonen, de dagbesteding en de vrije tijd met als doel hun kwaliteit van het leven te optimaliseren. Nancy “In ons concept staan waardering en bedanking centraal, ook in HR is recognition van groot belang en is positieve feedback nog steeds een grote motivator. Vandaar bieden wij kerstdozen aan, die werknemers kunnen ontvangen als een warme bedanking na een jaar vol inspanningen. Op die manier laat je individuen weten dat ze een ‘All Star’ zijn voor jouw bedrijf.

 

 

 

 

Inside the box

 

De doos raakt stilaan gevuld door aankopen van Introduce evenals gulle bijdragen van klanten en partners (onder andere Pepsico, ASSA ABLOY, Tiense suiker, Finex confiserie, de Bierbar, SupraBazar, Rombouts Koffie, DS Smith Packaging, Die Keure, Lokale Politie Brugge, Copagro, …). De kerstdozen zullen uiteindelijk gevuld worden samen met de bewoners van Ter Muiden. “We willen 300 pakketten maken.". 

Concreet zitten volgende producten in de doos:

 • Artisanale pralines (250g)
 • Mix snoepgoed (250g)
 • Zakje Chips
 • Pannenkoekensuiker (250g)
 • Kleurrijk cijferslotje
 • Biertje
 • Kerstkaartjes
 • Agenda 2019
 • Multifunctionele parkeerschijf of EHBO-doos pocketformaat
 • Bloembollen krokus
 • Zakjes gemalen koffie (100g)
 • Verfborstel

 

Zin om onze warme actie te steunen?

All Stars X-mas boxen kunnen besteld worden als waardering voor je personeel via info@introduce.be of 09 375 35 14. Een pakket kost 15 euro, waarvan 5 euro naar het goede doel gaat. Op 13 december houden we een afhaalmoment in ons hoofdkantoor in Lovendegem, en dit in heuse kerstsfeer. Zo kan je er o.a. genieten van een kom verse soep, wat ook nog eens rechtstreeks bijdraagt tot het eindbedrag. Lukt die dag niet, dan kijken we samen naar een alternatief.

Ook particulier kan je onze actie steunen, de dozen zijn namelijk ook individueel aan te kopen.

“Tijdens de Warmste Week (18 – 24 december) gaan we ook op bezoek naar Puyenbroeck om daar het eindbedrag in te dienen. Iedereen is welkom om ons hierbij te vergezellen. Via onze sociale media kan je ook alles volgen omtrent onze actie”, besluit Nancy De Bonte van Introduce.

 

UPDATE 4/12/2018 - Succesvolle warme actie, bedankt voor jullie steun tot dusver!

Alle All Stars X-Mas Boxen zijn gereserveerd.

 

Niet getreurd! We nodigen je namelijk graag uit op ons Kerstig event op donderdagavond 13 december 2018. Welkom tussen 17u00 en 19u00.

Op dat moment organiseren wij namelijk een afhaalmoment voor de All Stars X-Mas Boxen, maar ben je ook gewoon welkom voor sfeer en gezelligheid.

Daarnaast kan je ons goede doel Ter Muiden vzw alsnog steunen door je te laten verwarmen door een kom verse soep of een tasje kruidige Gluhwein.

En als je deelneemt aan onze tombola “Altijd prijs” ga ook jij niet met lege handen naar huis.

 

Breng gerust kennissen, vrienden en familie mee, want hoe meer zielen, hoe meer Kerstvreugde!

Om organisatorische redenen horen we wel graag vóór maandag 10 december of en met hoeveel personen je erbij kan zijn.

 

Het Puyenbroeck-moment is gepland op dinsdag 18 december tussen 17u en 19u.