Blog

Komend weekend draaien we de klok opnieuw een uurtje terug en belanden we zo weer in het winteruur.

In deze blog vertelt Jenna over haar avonturen als stagiair bij Introduce. 

Even voorstellen... 

Wie ben ik? Jenna Bloem

In de huidige maatschappij, waar de technologische ontwikkelingen exponentieel toenemen, zijn multi- en social media niet meer weg te denken.

Over het groeiende belang van sociale media bij rekrutering en selectie.

Iedereen heeft er de mond van vol, maar wat omvat dit eigenlijk?

De term ‘personal branding’ is voor veel mensen geen nieuwigheid meer.

Goed leiderschap, er zijn boeken over geschreven. Het internet staat vol met lijstjes die ‘de ideale manager’ in enkele bulletpoints weten samen te vatten. Maar is het werkelijk zo eenvoudig?

Niets beter dan het kantoor verlaten met het “ik heb bergen verzet vandaag”-gevoel. Ontdek hoe jij nog meer bergen verzet in 2017! - 4 min 

"Acht maart is Internationale Vrouwendag…"

Op 2 januari werd Nancy De Bonte geïnterviewd voor het VTM-journaal van 19u. Aangezien men slechts enkele seconden hiervan kon uitlichten, brengen wij jullie graag het complete verhaal. - 2 min

Het aantal studenten die na hun opleiding beslissen om verder te doctoreren binnen hun veld, stijgt de laatste jaren aanzienlijk.

Het interesseert ons allemaal: wie verdient hoeveel? Of nog meer: hoeveel verdient mijn collega?

Introduce helpt je op weg om van jouw profiel op Linked In een All Star profile te maken. – 5 min

Young professionals: Wie zijn ze? Wat doen ze? En hoe kunnen we ze helpen? - 4 min

In deze vervolgblog over het fenomeen dat ‘de ziekte van onze tijd’ wordt genoemd, vind je meer informatie over de invloed van de stijgende werkdruk en hoe ermee om te gaan. - 3 min

In deze blogpost met bijhorende video vindt u een handleiding terug voor het installeren en gebruiken van uw Chipolo. - 5 min

Studeer jij af in 2017 en ben je op zoek naar een eerste job? Ontdek hier hoe jij je optimaal kan voorbereiden op jouw lancering naar de arbeidsmarkt.

 

Wat zou je doen met twee extra uren in een dag? Zou je je eindelijk storten op het schrijven van je eerste boek? Of zou je je eigen zaak uit de grond stampen? Zou je liever wat meer sporten?

“Gezondheid is niet alles, maar zonder gezondheid is alles niets,” aldus Schopenhauer.

Jezelf verder ontwikkelen in je professionele carrière betekent niet altijd dat je buiten jouw huidig bedrijf dient te solliciteren.

Thuiswerk Introduce

Maak jij nog elke dag de trip van thuis naar het werk? Of heb jij het thuiswerken al ontdekt? De verschuiving van het bureau naar de woonkamer is de laatste jaren in opmars gekomen in België. 

Beweer jij ook wel eens dat je niet veel kan veranderen aan de perceptie van anderen? Niets is minder waar!

Met grote trots kondigen wij de geboorte van de eerste Introduce-baby aan! Onze collega Abigail en partner Dries werden op 27 september 2016 trotse ouders van hun eerste zoontje Teije.

Genieten zou een natuurlijke staat van de mens kunnen zijn. Maar ondanks alle mogelijkheden, genieten we vaak veel te weinig.

Voel jij je als een vis in het water op je huidige job? Zou je graag een carrièreswitch maken, maar weet je nog niet in welke richting?

Volgens het World of Work onderzoek van Monsterboard dat plaatsvond bij 4114 werknemers in Europa, zijn millennials meer en meer op zoek naar vrijheid en flexibiliteit in hun job.

Nog weinig redenen om je eerste medewerker niet aan te werven dankzij deze nieuwe maatregel vanuit de Tax Shift.

Introduce is trotse sponsor van de Vlerick HR Day.

generatiekloof jong versus oud op de werkvloer

De oudere generatie zegt maar al te vaak, "met die jonge gasten kan je niets meer aanvangen", "het zijn 'hangjongeren' die alleen nog met andere zaken bezig zijn buiten het werk".
Jongeren klagen dat ze niet begrepen worden door de anciëns , dat de anciëns niet willen luisteren naar de input van de jongeren .

Gevolg is dat de afstand tussen beide partijen alleen maar groter wordt …

Chris neemt jullie mee in de wereld van jong en oud op de werkvloer.